DAGENS LUNCH Serveras Tisdag-torsdag kl. 11.30-14.00.
125:-
Lunchmeny vecka 50
125:- inkl salladsbord, bröd, smör, kaffe och hembakad småkaka. Veckans fisk kostar 135:-
Vi lagar all mat från grunden och använder enbart svenskt kött av fin kvalité och lokala råvaror när de finns tillgängliga. Vegetarisk & fisk finns alltid som alternativ, se längst ner.
Fest, möte eller minnesstund
Vi ordnar gärna mat till fest eller större sällskap även utanför ordinarie öppettider.
.
.
Julbord serveras på fredagar och lördagar till och med 15/12 från kl 18.00.
Bordsbokning krävs.
Julbord på Gästis!
Snart dukar vi upp vårt härliga julbord med det mesta som hör julen till! Här hittar ni Janssons frestelse, hemrullade julköttbullar, julkryddade revben, prinskorv, rödkål, julkorv, potatis, omelett, julskinka, sillar, lax, många olika sallader, ostar, bröd, ägg och röror.
Till kaffet ingår julgodis och olika efterrätter.
Pris 495:- för vuxen, barn betalar 20:-/ år upp till 14 år.
Datum för julbord: 1/12, 2/12, 8/12, 9/12 och 15/12 från kl 18.
Den 15/12 har vi dessutom julquiz! – FÅTAL PLATSER KVAR TILL QUIZET SAMT FLER PLATSER I BAREN LEDIGT!
Bröllop på Gästis!
Vi anordnar gärna ert bröllop hos oss och har en härlig bröllopsmeny samt upplägg där hela gästis med rum, frukost och brunch ingår!
Skicka ett mail för att få mer information och menyn. info@hammenhoggastis.se
Fest på Gästis! Fira er födelsedag, dop eller annat festligt hos oss! Här nedan ses vår festmeny, gäller vid bokning om minst 30 personer och det måste förbokas senast en vecka i förväg.
Förrätter:
Klassisk toast skagen på smörstekt surdegsbröd, handskalade räkor, majonnäs, dill
Lyxig sallad på bresola, ruccola, parmesan, pinjenötter, tryffelolja
Lyxig sallad på stekt halloumi, ruccola, parmesan, pinjenötter, tryffelolja
Varmrätter:
Dovhjortsbiff
Hemlagad färsbiff på dovhjort kryddad med dijon och enbär, serveras med kokt potatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon.
Gästis lax
Varmrökt lax serveras med potatiskaka kryddad med västerbottenost och gräslök, ljummen sallad på gröna ärter, sparris och babyspenat samt hollandaisesås.
Vegetariskt:
Ugnsgratinerad portabello fylld med ost och soltorkad tomatpesto, serveras med potatiskaka kryddad med västerbottenost och gräslök, ljummen sallad på gröna ärter, sparris och babyspenat samt hollandaisesås.
Desserter
Hembakad vitchoklad cheesecake, limecurd och färska jordgubbar.
Vaniljpannacotta, halloncoulis och rostade pistagenötter
Ljummen chokladfondant serverad med mörk chokladsås och vaniljglass.
Pris för 3 – rätters 449:-
Dryckespaket husets vin: 3 glas vin till middag samt 4 cl avec alternativt dessertvin.
Ölpaket: 3 st 33 cl öl speciellt utvalda för att passa vald meny samt avec eller dessertvin
329:- per person.