OM VÅRA RUM

Här på hammenhögs gästgivaregård har vi 8 mysiga rum med egna, fräscha, kaklade badrum med dusch och toalett i alla rum. Varje rum är unikt med vackra tapeter, möbler, de vackra bjälkarna och lite knarriga trägolv skvallrar om husets höga ålder. Tv har vi i det gemensamma tv rummet på nedervåningen, kaffe och te bjuder vi på mellan frukost och middag. Varmt välkomna att sova gott hos oss och vakna till en god frukost.

Skicka en bokningsförfrågan om rum hos oss här på hemsidan via bokningsknappen eller ring 0793-392100. Innan och efter sommarsäsongen är restaurangen öppen för lunch tisdag – fredag, samt kvällsöppen på fredagar, vi kan ordna en enklare middag till övernattande gäster om detta förbokas senast 3 dagar innan ankomst. På sommaren har vår restaurang och bar öppet alla kvällar utom söndagar , med middag och bar i både matsalen och i vår vackra trädgård (vecka 28-32) Kolla gärna här på hemsidan för att få information kring restaurangens öppettider. Priser mellan 15/8 och sista maj: 1050:-/ enkelrummet och  1485:- / dubbelrum, priset gäller per rum, per natt inkl frukost.  Högsäsongspriser ( v 28-v 33) : 1150:- / enkelrummet, 1685:- / dubbelrum, 1985:-/ familjerummet, priset gäller per rum, per natt inkl frukost. En del av våra rum har plats för en extrasäng, pris för extrasäng är 400:-/ natt. Spjälsäng 100:-/ natt.

Hunden är också välkommen att bo hos oss.

VI LOVAR DIG EN GOD NATTS SÖMN

Sov gott, ät gott, njut av österlen!

Att spendera en natt eller två i vårt vackra gästgiveri är verkligen en speciell upplevelse, historien sitter i väggarna, utsikten är helt underbart fantastisk och det är verkligen nära till allt som finns att se och göra här på österlen! På sommaren är trädgården redo för hungriga matgäster, och det är som upplagt för att bara slappna av och njuta av lugnet som infinner sig.

Bokningsförfrågan