OM VÅRA RUM

Här på hammenhögs gästgivaregård har vi 8 mysiga rum med egna, fräscha, kaklade badrum med dusch och toalett i alla rum. Varje rum är unikt med vackra tapeter, möbler, de vackra bjälkarna och lite knarriga trägolv skvallrar om husets höga ålder. Tv har vi i det gemensamma tv rummet på nedervåningen, kaffe och te bjuder vi på mellan frukost och middag. Varmt välkomna att sova gott hos oss och vakna till en god frukost.

Skicka en bokningsförfrågan om rum hos oss här på hemsidan via bokningsknappen eller ring 0793-392100. Vid lågsäsong får vi anses vara ett B&B eftersom restaurangen inte är öppen kvällstid förutom på fredagkvällar, men att sova över och äta frukost hos oss går fortfarande bra, middag får därför förtäras hos någon av de trevliga restauranger som håller öppet här i vårt närområde. På sommaren har vår restaurang och bar öppet alla kvällar utom söndagar , med middag och bar i både matsalen och i vår vackra trädgård (vecka 28-32) Kolla gärna här på hemsidan för att få information kring restaurangens öppettider. Priser mellan 15/8 och sista maj: 1050:-/ enkelrummet och  1385:- / dubbelrum, priset gäller per rum, per natt inkl frukost. Familjerummet är stängt under lågsäsong. Högsäsongspriser ( v 28-v 33) : 1150:- / enkelrummet, 1585:- / dubbelrum, 2200:-/ familjerummet, priset gäller per rum, per natt inkl frukost. En del av våra rum har plats för en extrasäng, pris för extrasäng är 400:-/ natt. Spjälsäng 100:-/ natt.

VI LOVAR DIG EN GOD NATTS SÖMN

Sov gott, ät gott, njut av österlen!

Att spendera en natt eller två i vårt vackra gästgiveri är verkligen en speciell upplevelse, historien sitter i väggarna, utsikten är helt underbart fantastisk och det är verkligen nära till allt som finns att se och göra här på österlen! På sommaren är trädgården redo för hungriga matgäster, och det är som upplagt för att bara slappna av och njuta av lugnet som infinner sig.

Bokningsförfrågan

Tack för din förfrågan. Den blir giltig när vi bekräftat denna till din angivna mail. Vi hörs och ses!
Tyvärr blev det något fel. Försök gärna igen.